Retreat blissful heart – Yoga retreat week in Frankrijk

Afbeelding van de aankondiging vor ons retreat in Frakrijk dat wij voor september dit jaar organiseren

Yoga retreat week in Frankrijk

Wanneer: 1-8 september 2019. Ayen -Bas

Een unieke retraite gegeven door Marinette (Ray Devi Kaur) om uit je hoofd te komen en je te verbinden met de prachtige natuur. We gaan wandelen, doen aan yoga, meditatie , vegetarisch eten en nog veel meer. We zijn deze week op de mooie luxe Abdij van Ilco en Sara. Elisabeth geeft iedereen een uitgebreide massage en voetreflex massage.
Tarieven tussen de € 650,- en € 900,-  , afhankelijk van de gekozen slaapplek. Het is inclusief btw, biologisch eten en materialen. Exclusief reis naar Frankrijk ( als je vroeg boekt kan je met Transavia een retourtje krijgen tussen de € 70,- en € 100,-  Rotterdam-Bergerac en evt. transfer vanuit vliegveld Bergerac (€ 15,- pp).
Je kunt je aanmelden via Marinet de Veer 06 51349478 of via email marinetwest@gmail.com

Tarieven per slaapgelegenheid (incl. btw):
Tent voor 1 persoon: € 650,-
Slaapzaal tot 4 personen: € 760,- pp
Kamer 2 personen met apart bed: € 800,- pp
Privé zolderkamer € 785,-
Privé “tuinkamer” 1 pers. € 900,-
Privé “master bedroom” € 900,-

De Abdij is gelegen vlakbij het dorpje Ayen-Bas

Op een stille plek in een heuvelachtig landschap kan je wandelen of zwemmen in het verwarmde zwembad en eventueel een plaats in de buurt bezoeken. Binnen is er een warme open haard om in de avond nog een kopje thee te drinken. Het eten is vegetarisch, voornamelijk biologisch met verse groente direct van de boerderij in de buurt. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden. We kiezen er voor om in deze week geen alcohol te serveren. Dit is voor de liefhebber mogelijk op de laatste avond.
Website van de Abdij: www.abdijinfrankrijk.nl

Dagelijks programma

(onder voorbehoud,alles is optioneel):
08:00 – 8:45 kundalini yoga warming up
09:00 – ontbijt
10:00 – workshop of uitstapje (yoga , schilderen, stiltewandeling, ijsbad en meer)
13:00 – lunch
vrije tijd
18:30 – diner
20:00 – avondprogramma ( met mantra’s en/of meditatie)

Praktische informatie:

Data: Van zondag 1 sept 17:00 tot zondag 8 september
Tarieven: Tussen de € 650,- en € 900,- incl. btw afhankelijk van de slaapgelegenheid.

Vanuit je hart is verbinding, vanuit je hart klopt het, het wijst je de weg…

Over de Abdij

Op de grens van de Dordogne staat een liefdevol gerestaureerde 16e eeuwse Abdij met prachtig vrij uitzicht. Er is een grote tuin, verwarmd zoutwater zwembad en een hout gestookt Størvatt. Het landschap is heuvelachtig en in de weilanden staan de beroemde roodbruine Limousine koeien. Hele zachtaardige buurvrouwen. Het gebied is bekend om deze koeien, appels en walnoten.
Het gerenoveerde historische gebouw is groot en comfortabel en biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Veel slaapkamers en de yogazaal hebben uitzicht op de tuin met daarachter uitgestrekte weilanden en oude boomgaarden. In het huis is een hele grote open haard (deels 13e eeuw) waar het vuur s’avonds gezellig opgestookt kan worden. In de grote keuken worden driemaal daags de maaltijden geserveerd. Het huis is centraal verwarmd dus het zal altijd aangenaam zijn.

Meest duurzame dorp van Frankrijk.

Ayen heeft diverse prijzen gewonnen als meest duurzame dorp van Frankrijk.  In het nabij gelegen Arboretum bomenpark zijn prachtige wandelingen te maken en zijn meer dan 1.500 verschillende bomen en struiken te bewonderen. Glutenvrij, vegatarisch en biologisch voedsel is eerder de standaard dan een uitzondering. De maaltijden worden bereid met lokale producten van de biologische groenten boerderij van Wouter en Marieke.  Zij zijn een hele vriendelijke Nederlandse familie die samen met hun jonge kinderen een nieuw leven in Frankrijk zijn begonnen waar zij met veel liefde hun groenten kweken. De eieren, honing en geitenkaas komen van andere lokale biologische boerderijen. Het leven in Ayen-Bas is bourgondisch met veel respect voor alles wat leeft en groeit. De gezonde maaltijden zullen zeker ieder dag een feestje zijn.

Je kunt je aanmelden via Marinet de Veer 06 51349478 of via email marinetwest@gmail.com

PS. De yogaweek gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

franse-koe-Retreat-Blissful-heart-sept-2019-marinetdeveer-haarlem  authentieke-omgeving-Retreat-Blissful-heart-sept-2019-marinetdeveer-haarlemkampvuur-Retreat-Blissful-heart-sept-2019-marinetdeveer-haarlem  abdij-binnenplaats-Retreat-Blissful-heart-sept-2019-marinetdeveer-haarlem