+31-651349478 Tylershofjesstraat 3, Haarlem
Dagelijks online lessen via Zoom!

Coaching & Prive Lessen

De menselijke kracht voor grootsheid

“De mens is ontworpen om vooruit te komen, gemaakt om te bloeien en voorzien van de bron voor grootsheid”
Zig Zigler

Als coach geloof ik dat mensen van nature goed zijn, en dat zij willen iets toevoegen en verbeteren. Natuurlijk weet ik dat mensen vergissingen maken, maar dat het meestal niet expres gebeurd. Stel je voor dat je op zoek bent naar de regenboog terwijl er een enorme berg voor staat. En dat er een coach voor jou is die je echt support en met haar hele hart in je gelooft.
Zij weet dat je over de berg kan klimmen. Je wordt geïnspireerd om te groeien en de beste versie van jezelf te worden. Zo een ervaring is enorm inspirerend en verrijkend.

Mijn missie is, de levens van mensen verrijken met liefde en discretie door mijn transformerende coaching programma’s.

Prive Lessen

SAMEN zijn we STERKER!
In de geautomatiseerde on-demand wereld van vandaag zijn een op een privésessies met een professionele, toegewijde leraar een zeldzaam voorrecht. Mijn werk is gebaseerd op een relatie op basis van een solide basis van vertrouwen en respect. Ik werk met alle niveaus van beoefenaars die de waarde kennen van thuisoefening met een gekwalificeerde leraar.

Meditatie coach 

Je bent geïnteresseerd in meditatie en weet dat het zelfs je leven kan veranderen. Misschien denk je nog soms : dit is niks voor mij , maar toch merk je ook dat het bijzonder is. Meditatie heeft mijn leven veranderd en doet dat nog steeds, op dagelijkse basis, Ik droom ervan dat iedereen , mediteert. Het zou alles leuker maken, meer vrede brengen en mensen in contact brengen met hun true nature. Bij mij ging het ook niet vanzelf , dan vond ik het weer saai of juist confronterend. Maar het kwam omdat ik het nog niet goed begreep, nu valt er een direct vredig gevoel over me.

Tijdens het mediteren ontdek ik dingen over mezelf of wat er zich afspeelt in mijn leven. Maar het is altijd gezond, helend en voelt als thuiskomen.Wil jij nu de magische effecten van meditatie wilt gaan ervaren?

Neem contact op voor een introductie gesprek: marinetwest@gmail.com