+31 6 51 34 94 78
Yoga Haarlem - Kundalini Yoga bij Bliss Studio in Haarlem

Ray Devi Kaur

marinetdeveer-Ray-Devi-Kaur-haarlemMijn naam is Marinet de Veer, mijn spirituele naam is Ray Devi Kaur. In mijn jeugd heb ik Yoga leren kennen in Indonesië en daarna kwam ik het tijdens mijn zwangerschap weer opnieuw tegen.

Kundalini Yoga

Sinds 10 jaar doe ik actief aan yoga, voornamelijk Hatha yoga. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Kundalini Yoga wat mij direct een heel goed gevoel gaf, zowel fysiek als mentaal. Ik besloot de docenten opleiding te volgen waardoor ik kon veranderen door nieuwe inzichten in te zien en oude patronen los te laten. In de les kan je de drukte van het dagelijkse leven loslaten. Maar ook werken aan een gezond en sterk lichaam met een flexibele geest. Je kan meer in contact komen met jezelf.

Waarom kundalini yoga?

Het fijne aan Kundalini yoga vind ik dat het een actieve vorm van yoga is, terwijl je toch in een meditatieve staat kan zijn als je dat zou willen.

Ik deed op het yoga festival een kundalini yoga les mee met Marieke de Lange en een les Celestial communication en werd daar zeer prettig blij mee verrast. Daarna nam ik lessen bij Buddidha Studio Be in de Spaarnwouderstraat bij Sandesh en Kamal Prem. Ik kwam erachter dat Kundalini yoga al duizenden jaren oud is en de meest volledige en effectieve vorm van yoga is. Graag wilde ik meer weten van deze bijzondere vorm van yoga, die zo goed beviel.De leraren aan wie ik informatie vroeg waren behulpzaam en zo kwam ik in contact met de yoga lifestyle studio in Amsterdam die ook teacher trainingen verzorgd.

Geschikte zaal

Eind november 2015 vertrok ik naar Ibiza om mijn teacher trainer level 1 course te doen. Na een intense week kreeg ik al direct de kans om bij Studio Be in te vallen. Dit beviel zo goed en in februari vond ik een geschikte zaal vond in Haarlem. Het is een ruime lichte zaal met een fijne sfeer. Er liggen al matjes en dekentjes.

Voor lessentijden en locaties klik hier